Foto:
Beata Hansson

Varmt mingel i sommarsol 

June 15, 2023

 

Lagom till Mälardalens sommarmingel kom den förstavärmeböljan, och vad passade inte bättre än att sitta vid Pressklubbens utebordoch lapa sol?

En skara medlemmar tog tillfället i akt att träffas, lärakänna varandra och utbyta semesterplaner. Några passade på att (på egenbekostnad) testa en ny och fruktig öl av belgisk typ som ännu inte lanseratsofficiellt. Mälardalens alerta frilansar höll sig alltså i frontlinjen än engång!

Det blev också frågesport, precis som vid julavslutningen ivintras. Denna gång extra svår, på temat dagens datum 14 juni. Den vanns avDaniel Zysk, tätt följd av Beata Hansson och Marja Beckman. De fick väljamellan tre olika bokpriser, där Daniel hade första tjing.

 

Därmed springer vi ut på sommarbete och återkommer med nyaaktiviteter under hösten. Bland annat kommer vi att återuppta frukostmöten, medolika teman, som varit mycket uppskattade tidigare. Till varje möte bjuder vi ien gäst som morgonfikar med oss, svarar på frågor och resonerar med oss påtemat i avslappnat samtal.

 

Plats och program för mötena – och andra aktiviteter –kommer att skickas ut mot slutet av sommaren.

Kom gärna med förslag på frågor att ta upp!

 

Med önskan om en förträfflig sommar!

Styrelsen för Mälardalens frilanssektion

Bildtext: Daniel Zysk tar emot priset efter att ha vunnit kvällens svåra quiss.

Relaterade inlägg

No items found.
Comment Form is loading comments...